Dans om te ontspannen, je hoofd leeg te maken, om te winnen. Dansers dansen, vallen, falen, staan weer op.

Als een feniks uit de as, herrijst een betere, sterkere versie van jezelf, van je dans. Dans met passie, dans trots en sterk.

Wees de leeuw!

Over Ons

Heb je vragen?
Wij staan jou graag te woord!

Dance Centre Benito Deane is DE plek voor jong en oud om te dansen.  Van recreatief gezellig dansen in een groep tot dansen in een wedstrijdgroep of zelfs het dansen in duo’s. Zolang dansen je passie is, zit je bij ons aan het goede adres. 

De dansstijlen die wij aanbieden zijn: 

 • HipHop
 • Breakdance
 • Popping
 • Battle Training
 • Peuterdansles
 • Work-Outs
 • Wedstrijddansen

Het is ook mogelijk om bij ons een zaal te huren. Dit kan voor meerdere doeleinden. Zie bij Boek Ons meer informatie over de zaalverhuur.

Bekijk ons rooster voor meer informatie over wanneer welke lessen gegeven worden en door wie. Wil je eerst kijken of je de dansstijl leuk vind? Dat is zeker een optie! Vraag dan een proefles aan bij ons team en doe gezellig een les mee. Wil je je inschrijven? Deze informatie vindt je terug op onze lesinformatie pagina.

Wist je dat dansen een enorm positief effect heeft op je lichaam, maar zeker ook je geest? Niet? Klik dan snel door naar onze pagina over de 5 voordelen die dansen heeft!

Nieuws!

Wist je dat… we aanstaande zondag 14 april 2024 te zien zijn in Schutterspark? Dan is de “dag van het park”. Komen jullie gezellig kijken! Er is van alles te doen en te beleven. Onze dansers zullen er zijn om 13.00 uur.

Ook met Koningsdag zijn wij te bewonderen! Een paar keer zelfs! Zorg dat je erbij bent. Zie agenda voor meer informatie.

Wist je dat… We wederom ons hebben gekwalificeerd voor het WK in Portugal 2024!

Vorig jaar hebben we hier ook super resultaten behaald!


Wist je dat… wij een eigen sponsorteam hebben? Meer informatie zie je als je naar onder scrollt. Het zou geweldig zijn als iedereen ons zou helpen om de dromen en passie van onze dansers te steunen. Alle beetjes helpen! 

Boek Ons!


Bij Dance Centre Benito Deane kun je onze groepen ook inhuren. Hoe super gaaf zou het zijn als onze dansers op jullie evenementen, personeelsfeesten, privéfeesten, buurtfeesten of zelfs huwelijken komen optreden? Dat zou fantastisch zijn!

Boek nu een of meerdere van onze groepen. Klik op de link om te zien welke groepen er allemaal zijn.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op.


ZAALVERHUUR!

Het is mogelijk om bij Dance Centre Benito Deane een zaal te huren. Of dit nu is voor feestjes of sportdoeleinden, alles is bespreekbaar. Neem snel contact op voor meer informatie.

Agenda 2024!

 • 27-04-2024 Koningsdag! Speeltuin Treebeek 11.30 uur (Dansers aanwezig 11.00 uur)
 • 27-04-2024 Koningsdag! ’t Kempke Geleen 13.30 uur (Dansers aanwezig 13.00 uur)
 • 27-04-2024 Koningsdag! Markt Hoensbroek 16.15 uur (Dansers aanwezig 15.45 uur)
 • 09-06-2024 HHU NL Open Competition Den Bosch

WK Portugal!

 • 24 tm 26 Oktober 2024   Obidos Portugal

Sponsors!

Wij hebben ook een eigen sponsorteam binnen Dance Centre Benito Deane.

“Wij zijn enthousiaste ouders die allerlei acties op touw zetten om gelf in te zamelen voor onze wedstrijddansers.

Onze wedstrijddansers dansen diverse nationale- en internationale wedstrijden, waaronder ook Europese -en Wereldkampioenschappen.

Dansen is hun passie, maar ook een dure passie. 

Omdat HipHop nog steeds geen Olympisch erkende sport is, komen zij niet in aanmerking voor sportbeurzen, subsidies, etc.

Voor alle wedstrijden moeten de dansers zelf hun wedstrijdkleding, schoenen en inschrijfgeld betalen. Omdat niet iedereen het geluk heeft dat hij/zij of diens ouders/voogd over een “grote beurs” beschikken, hebben wij, bij Dance Centre Benito Deane, een sponsor-spaarpot opgericht. Doormiddel van het organiseren van diverse verkoopacties én optredens zamelen wij geld in en stoppen dit in deze spaarpot. Al het ingezamelde geld komt helemaal ten goede aan de dansers. Zodat alle dansers kunnen deelnemen aan de wedstrijden.

Help ons, zodat zij hun dromen waar kunnen maken!

Sponsorteam DCBD:

Elly, Jolanda, Saskia, Yeliz en Esther